Lantegendom belägen i São Bartolomeu de Messines

Lantegendom belägen i São Bartolomeu de Messines, 20 km från stränderna och Albufeira, bestående av 2 sammanhängande 1-plans lanthus, totalrenoverade med respekt för traditionell interiör och exteriör. Bestående av tre sovrum, tre badrum , två vardagsrum med vardera öppen spis, ett matsalsrum, ett gemensamt rum med öppen spis, mezzanin som förvandlats till ett kontor med skafferi och trevlig terrass med utsikt över landskap och berg, fullt utrustat kök, skafferi. Södra framsidan av husen har en täckt veranda. Tomt om 6 140 m2 som gränsar mot en liten bäck. Lada om 100 m2, förråd, tvättstuga, hönsgård, hundrastgård, trädgård med litet lusthus och en liten sjö med olika sorters sötvattenfiskar, tallskog, fruktträd. Med solpaneler, luftkonditionering i huvudbyggnaderna och satellit-TV. Kontakta oss för att köpa hus i Silves i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus i Silves och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 3 till 5 sovrum
Boarea + Biarea
359 m2 + 150 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade två sammanhängande lanthus i ett praktiskt plan bestående av entré och hall, två vardagsrum, matsal, allrum, fullt utrustat kök med matplats, tre sovrum och tre badrum, samt täckta terrasser vid de två sammanhängande husen i söder och med öppna terrasser i trädgården.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plans lanthus
Uppvärmning
Solpaneler
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Lantegendom belägen i São Bartolomeu de Messines, 20 km från stränderna och Albufeira, bestående av 2 sammanhängande 1-plans lanthus, totalrenoverade med respekt för traditionell interiör och exteriör. Bestående av tre sovrum, tre badrum , två vardagsrum med vardera öppen spis, ett matsalsrum, ett gemensamt rum med öppen spis, mezzanin som förvandlats till ett kontor med skafferi och trevlig terrass med utsikt över landskap och berg, fullt utrustat kök, skafferi. Södra framsidan av husen har en täckt veranda. Tomt om 6 140 m2 som gränsar mot en liten bäck. Lada om 100 m2, förråd, tvättstuga, hönsgård, hundrastgård, trädgård med litet lusthus och en liten sjö med olika sorters sötvattenfiskar, tallskog, fruktträd. Med solpaneler, luftkonditionering i huvudbyggnaderna och satellit-TV.

Övriga byggnader

Lada om 100 m2, förråd, tvättstuga och ett litet lusthus.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 6140 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Trädgård och mark med liten sjö på tomten.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Silves är en vacker traditionell portugisisk stad i Centrala Algarve med närhet till stränderna kustområdena i Centrala Algarve nordöst om Portimão. Den lugna atmosfären i staden idag återspeglar inte den historiska betydelsen Silves hade under den nordafrikanska myrens regi i Algarve (åren 700-1200) då Silves var huvudstad och en defensiv högborg i hela regionen. Rester av den här berömda eran kan upptäckas i hela Silves och omfattar den stora röda tegelborgen, stadsmurarna och de defensiva stadsportarna. Idag är Silves en charmig stad som ligger på bekvämt avstånd från det hektiska tempot som finns längs Algarves kuster.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

São Bartolomeu de Messines
Centrala Algarve

Pris:
345 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
359 m2
Biarea:
150 m2
Tomtarea:
6140 m2
Ref.nr
CCHNMAQ21

Dela

Till toppen