Ett helrenoverad parhus i ett plan i ett lugnt område vid Boliqueime

Ett helrenoverad parhus i ett plan i ett lugnt område utanför Boliqueime och på landsbygden, 3 km till Boliqueime och 10 km till stränderna, bra terräng att utveckla en liten grönsaksträdgård. Husets layout ger gott om dagsljus. Kontakta oss för att köpa hus i Boliqueime i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus i Boliqueime och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
150 m2 + 45 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat parhus i ett praktiskt plan bestående av entré och hall, vardagsrum och matsal med braskamin, samt med kontorsdel, fullt utrustat kök med matplats, två sovrum och två badrum, samt stor terrass.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Ett helrenoverad parhus i ett plan i ett lugnt område utanför Boliqueime och på landsbygden, 3 km till Boliqueime och 10 km till stränderna, bra terräng att utveckla en liten grönsaksträdgård. Husets layout ger gott om dagsljus.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2310 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Välskött trädgård med tillhörande mark för odling.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Boliqueime är en portugisisk liten stad som ligger i Loulé kommun, i Algarve. Befolkningen var år 2011 4 973 invånare. Aníbal Cavaco Silva, som valdes till Portugals president år 2006, föddes i denna by år 1939. Belägen i Centrala Algarve, 20 km från Faro flygplats är det en välbevarad liten by 5 minuter från den typiska byn Loulé och kuststäderna Vilamoura och Albufeira. Boliqueime är den vackra lilla staden endast 20 minuters bilresa från Faro internationella flygplats och 10 minuter från gyllene sandstränder och flertalet världsberömda golfbanor. Här är det lilla torget runt kyrkan hjärtat i staden och samlingsplatsen för stadens innevånare med dess små caféer och restauranger. Handelsstaden Loulé är ca 10 minuters bilresa bort där du på lördagarna kan botanisera bland grönsaksstånden som omgärdar den vackra saluhallen eller besöka den berömda zigenarmarknaden.
Kommunikation
5 minuter med bil till centrum av Boliqueime, 15 minuter till Loulé stad. Avståndet till marinan i Vilamoura, till stränderna och golfbanorna är endast 10 km. Resan till Faro International Airport tar cirka 35 minuter.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Boliqueime.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

Boliqueime
Centrala Algarve

Pris:
275 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
150 m2
Biarea:
45 m2
Tomtarea:
2310 m2
Ref.nr
CCHNMG240

Dela

Till toppen