Parhus i Paderne, Albufeira endast 5 minuter från Boliqueime

Parhus i Paderne, Albufeira endast 5 minuter från Boliqueime och 15 minuter från Albufeira bestående av vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, tre sovrum, varav Master bedroom med eget badrum, totalt två badrum, solterrass med panoramautsikt. Utrustad med luftkonditionering, centralvärme, golvvärme, elektriska fönsterluckor och solpaneler. Liten samfällihet med totalt 17 parhus med gemensam pool, i ett lantligt område, nära Paderne. Kontakta oss för att köpa hus i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
160 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat parhus i två plan bestående av entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum och två badrum, samt övre och nedre terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Solpaneler
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Parhus i Paderne, Albufeira endast 5 minuter från Boliqueime och 15 minuter från Albufeira bestående av vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, tre sovrum, varav Master bedroom med eget badrum, totalt två badrum, solterrass med panoramautsikt. Utrustad med luftkonditionering, centralvärme, golvvärme, elektriska fönsterluckor och solpaneler. Liten samfällihet med totalt 17 parhus med gemensam pool, i ett lantligt område, nära Paderne.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 135.3 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Tomtbeskrivning
Trädgård och terrass. Gemensam pool på området.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): 264 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 46 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Paderne är en församling i kommunen Albufeira, i Centrala Algarve. Befolkningen var år 2011 3 304 invånare i ett område om 52,56 km².

Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

Paderne, Albufeira
Centrala Algarve

Pris:
298 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
135.3 m2
Ref.nr
CCHNMG307

Dela

Till toppen