Fin 2-plansvilla med pool belägen i Guia, Albufeira

Fin 2-plansvilla med pool belägen i Guia, Albufeira. En villa med en lyxig standard i alla rum . Med fin uppvuxen trädgård och välskött pool. Vilan består av fyra sovrumssviter med generösa storlekar och vardera badrym, vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök med köksö och frukostbar, tvättstuga, toalett. Utrustad med luftkonditionering, solpaneler, larmsystem. Beläget i en mindre exklusiv urbanisation i Guia med endast 10 villor, 2 km från Algarve Shopping och 5 km från stränderna. Kontakta oss för att köpa hus i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
317 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa i två plan bestående av entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med köksö och frukostbar, fyra sovrum och fyra badrum, tvättstuga, gästtoalett, förråd, samt terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök med köksö och frukostbar.
Badrum
Tre badrum.
Tvättstuga
Tvättstuga.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Solpaneler
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fin 2-plansvilla med pool belägen i Guia, Albufeira. En villa med en lyxig standard i alla rum . Med fin uppvuxen trädgård och välskött pool. Vilan består av fyra sovrumssviter med generösa storlekar och vardera badrym, vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök med köksö och frukostbar, tvättstuga, toalett. Utrustad med luftkonditionering, solpaneler, larmsystem. Beläget i en mindre exklusiv urbanisation i Guia med endast 10 villor, 2 km från Algarve Shopping och 5 km från stränderna.

Övriga byggnader

Carport för två bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 705 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Guia, Albufeira
Centrala Algarve

Pris:
650 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
317 m2
Tomtarea:
705 m2
Ref.nr
CCHNMV431

Dela

Till toppen