Nyare 2-plansvilla med pool belägen i ett lugnt område av Albufeira

Nyare byggd 2-plansvilla med pool belägen i ett lugnt område av Albufeira i området Alpouvar. Villa bestående av 3 sovrum, varav Master bedroom med eget badrum, vardagsrum, matsal, kök med skafferi, två badrum, två terrasser, solterrass, garage och pool. Beläget i utkanten av Albufeira centrum, i ett lugnt och prestigefyllt bostadsområde, Alpouvar. Kontakta oss för att köpa hus i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
137.74 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa i två plan bestående av entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med matplats, tre sovrum och tre badrum, tvättstuga, förråd, samt terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Tre badrum.
Tvättstuga
Tvättstuga.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nyare byggd 2-plansvilla med pool belägen i ett lugnt område av Albufeira i området Alpouvar. Villa bestående av 3 sovrum, varav Master bedroom med eget badrum, vardagsrum, matsal, kök med skafferi, två badrum, två terrasser, solterrass, garage och pool. Beläget i utkanten av Albufeira centrum, i ett lugnt och prestigefyllt bostadsområde, Alpouvar.

Övriga byggnader

Garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 894 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): 518 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Albufeira
Centrala Algarve

Pris:
590 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
137.74 m2
Tomtarea:
894 m2
Ref.nr
CCHNMV315

Dela

Till toppen