2-plansvilla med stor pool några få minuters bilresa till stränderna

2-plansvilla med stor pool i omtrådet Mouraria i Albufeira, bara några få minuters bilresa från de vackra stränderna i Albufeira, som São Rafael, Galé, Salgados, Coelha och Castelo. 3 km från Albufeira centrum, 5 minuters bilresa från Albufeira Marina, 5 minuter från landsbygden Salgados Golf och flera andra närliggande stränder, samt den underbara Salgadoslagunen med fågelskådning och där man kan vandra längs underbara gångstråk i sanddynerna. En villa till ett mycket överkomligt pris. Kontakta oss för att köpa hus i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea
231 m2
Rumsbeskrivning
Denna rymliga villa är i gott skick och består av bottenvåning och en övre våning i hall, 5 sovrum, ett badrum på bottenvåningen, 3 badrum, vardagsrum med öppen spis och område som motsvarar vardagsrummet matsal, utrustat kök, skafferi och tvättstuga.

Alla rum på bottenvåningen och övre våningen har stora terrasser. På bottenvåningen finns Master bedroom och ett andra sovrum och de återstående tre sovrummen ligger på övre våningen.

De två våningarna kan användas var för sig, med oberoende ingångar vid behov och det är möjligt att hyra ut en våning och bo i den andra våningen eller i sin helhet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
WC
Ett WC.
Tvättstuga
Tvättstuga.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla med stor pool i omtrådet Mouraria i Albufeira, bara några få minuters bilresa från de vackra stränderna i Albufeira, som São Rafael, Galé, Salgados, Coelha och Castelo. 3 km från Albufeira centrum, 5 minuters bilresa från Albufeira Marina, 5 minuter från landsbygden Salgados Golf och flera andra närliggande stränder, samt den underbara Salgadoslagunen med fågelskådning och där man kan vandra längs underbara gångstråk i sanddynerna. En villa till ett mycket överkomligt pris.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Tomtbeskrivning
Välskött trädgård, rektangulär pool om 50 m2, terrasser med pergola och ett rymligt matbord med grillen bredvid. I slutet av poolen finns ett utrymme med flera träd och en del fruktträd.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): 562 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Albufeira
Centrala Algarve

Pris:
399 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
231 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHNMV509

Dela

Till toppen