Townhouse med havsutsikt i privat residens

Townhouse med havsutsikt i privat residens, som består av tre sovrum med garderober, tre badrum (Master bathroom är en-suite), fullt utrustat kök, tvättstuga, vardagsrum och matsal med öppen spis, nedre och övre terrasser, trädgård, grill, privat garage plus en täckt parkering och förråd. Gemensam pool. Utmärkt konstruktion och kvalitet på detta Townhouse. Kontakta oss för att köpa hus i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
158.47 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat Townhouse i två plan bestående av entré och hall, vardagsrum och fullt utrustat kök, tre sovrum och tre badrum, samt terrasser med sommarkök.
Kök
Fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet.
Badrum
Tre badrum.
Tvättstuga
Tvättstuga.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan med garage och källarplan
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse med havsutsikt i privat residens, som består av tre sovrum med garderober, tre badrum (Master bathroom är en-suite), fullt utrustat kök, tvättstuga, vardagsrum och matsal med öppen spis, nedre och övre terrasser, trädgård, grill, privat garage plus en täckt parkering och förråd. Gemensam pool. Utmärkt konstruktion och kvalitet på detta Townhouse.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Tomtbeskrivning
Trädgård och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: 67 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Albufeira
Centrala Algarve

Pris:
298 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
158.47 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHNMG330

Dela

Till toppen