Studiolägenhet till salu i "Paraíso de Albufeira"

Studiolägenhet till salu i "Paraíso de Albufeira". Studiolägenhet bestående av kombinerat vardagsrum, matplats, kitchenette, samt sovavdelning, ett badrum och balkong. Parkering. Lägenheten ligger i anslutning till ett hotell, där man kan utnyttja alla faciliteter. Cirka 700 meter till havet. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
1 rum
Boarea:
31 m2
Rumsbeskrivning
Kök
Kitchenette
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
1 av 5, hiss finns
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Byggnad

Byggnadstyp
Byggnadsår
2004
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Ägarlägenhet

Albufeira
Centrala Algarve

Pris:
105 000 EUR
Antal rum:
1
Boarea:
31 m2
Ref.nr
CCHNMA006

Dela

Till toppen