Smakfullt inredd och rymlig 3-rums etagelägenhet i premiumområde

Smakfullt inredd och rymlig 3-rums etagelägenhet i ett premium-område i Vilamoura. Lägenhet i byggnad med trädgårdar och pool, mycket nära de prestigefyllda golfbanorna. Helt renoverad och smakfullt inrett. Den här lägenheten är det rätta valet som investering och att kunna njuta av trevliga vistelser i vackra välskötta Vilamoura i Centrala Algarve. Med två tillhörande garageplatser och ett förråd i garage under byggnaden. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
101.3 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rums etagelägenhet bestående av entré och hall, vardagsrum med matsal, fullt utrustat kök med matplats, två sovrum, två badrum och två rymliga terrasser, med en terrass på vardera våningsplan.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2-3 av 3, hiss finns
Allmänt
Smakfullt inredd och rymlig 3-rums etagelägenhet i ett premium-område i Vilamoura. Lägenhet i byggnad med trädgårdar och pool, mycket nära de prestigefyllda golfbanorna. Helt renoverad och smakfullt inrett. Den här lägenheten är det rätta valet som investering och att kunna njuta av trevliga vistelser i vackra välskötta Vilamoura i Centrala Algarve. Med två tillhörande garageplatser och ett förråd i garage under byggnaden.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2004
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: 92 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
339 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
101.3 m2
Ref.nr
CPB180279

Dela

Till toppen