Klassisk villa i Boliqueime möjlig som B&B och Guesthouse

Portugisisk klassisk villa i Boliqueime möjlig som B&B och Guesthouse i ett villaområde nära all service med 18 350 m2 mark och 336 m2 boarea. Fastigheten har borrad brunn, automatisk grind, förinstallation för luftkonditionering och förinstallation för ljudsystem. Möjligt att göra landsbygdsturism, B&B och Guesthouse och bygga upp till 2 000 m2 ytterligare boarea. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
336.7 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen med entré och hall, fullt utrustat kök och stort vardagsrum, fyra sovrum, tre av dem ensuite.

På övervåningen Master bedroom med eget badrum omgivet av terrasser med utsikt över omgivningarna. I källaren har garaget utrymme för förvaring och tre bilar.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Portugisisk klassisk villa i Boliqueime möjlig som B&B och Guesthouse i ett villaområde nära all service med 18 350 m2 mark och 336 m2 boarea. Fastigheten har borrad brunn, automatisk grind, förinstallation för luftkonditionering och förinstallation för ljudsystem. Möjligt att göra landsbygdsturism, B&B och Guesthouse och bygga upp till 2 000 m2 ytterligare boarea.

Övriga byggnader

Garage i källarplan för tre bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 18300 m2
Typ: Trädgård och mark
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Boliqueime är en portugisisk liten stad som ligger i Loulé kommun, i Algarve. Befolkningen var år 2011 4 973 invånare. Aníbal Cavaco Silva, som valdes till Portugals president år 2006, föddes i denna by år 1939. Belägen i Centrala Algarve, 20 km från Faro flygplats är det en välbevarad liten by 5 minuter från den typiska byn Loulé och kuststäderna Vilamoura och Albufeira. Boliqueime är den vackra lilla staden endast 20 minuters bilresa från Faro internationella flygplats och 10 minuter från gyllene sandstränder och flertalet världsberömda golfbanor. Här är det lilla torget runt kyrkan hjärtat i staden och samlingsplatsen för stadens innevånare med dess små caféer och restauranger. Handelsstaden Loulé är ca 10 minuters bilresa bort där du på lördagarna kan botanisera bland grönsaksstånden som omgärdar den vackra saluhallen eller besöka den berömda zigenarmarknaden.
Kommunikation
5 minuter med bil till centrum av Boliqueime, 15 minuter till Loulé stad. Avståndet till marinan i Vilamoura, till stränderna och golfbanorna är endast 10 km. Resan till Faro International Airport tar cirka 35 minuter.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Boliqueime.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Boliqueime
Centrala Algarve

Pris:
650 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
336.7 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
18300 m2
Ref.nr
CRPV1393V

Dela

Till toppen