Vacker klassisk 2-plansvilla i Quintastil med pool

Vacker klassisk 2-plansvilla i Quintastil med pool belägen i São Clemente, ett trevligt landsbygdsområde mycket nära staden Loulé. Vilan har byggts med traditionella material (delvis med återvunnet byggmaterial), som dörrar, fönsterluckor, terrakottagolv och trägolv samt tegeltakplattor. När det gäller uppvärmning och kylning har huset elektrisk golvvärme i alla rum, (med undantag under timmergolven) med separata termostater. Det finns förinstallation för luftkonditionering och alla rum har takfläktar. Poolen, ca, 12 m x 6 m, med formen av två cirklar, ser ut som en vacker lagun med infinitykant. Innergården och poolens terrass har terrakottakakel och med portugisiska calçada. I trädgården hittar du olika fruktträd. Bra pris - bör ses. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
259 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen med en rymlig entré med ett bibliotek och matsal med en stor öppen spis som leder till ett öppet kök och vardagsrum med en öppen spis och användningsområde på ena sidan av fastigheten, och på andra sidan har vi två sovrum, ett med eget badrum och ett familjebadrum.

På övervåningen Master bedroom med en vedeldad spis.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
vå badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla
Uppvärmning
Elektrisk golvvärme, braskaminer och öppen spis
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker klassisk 2-plansvilla i Quintastil med pool belägen i São Clemente, ett trevligt landsbygdsområde mycket nära staden Loulé. Vilan har byggts med traditionella material (delvis med återvunnet byggmaterial), som dörrar, fönsterluckor, terrakottagolv och trägolv samt tegeltakplattor. När det gäller uppvärmning och kylning har huset elektrisk golvvärme i alla rum, (med undantag under timmergolven) med separata termostater. Det finns förinstallation för luftkonditionering och alla rum har takfläktar. Poolen, ca, 12 m x 6 m, med formen av två cirklar, ser ut som en vacker lagun med infinitykant. Innergården och poolens terrass har terrakottakakel och med portugisiska calçada. I trädgården hittar du olika fruktträd. Bra pris - bör ses.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4770 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Stor pool 12 m x 6 m på terrassen.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Loulé är den vackra handelsstaden med endast 20 minuters bilresa från Faro internationella flygplats och 10 minuter från gyllene sandstränder och flertalet världsberömda golfbanor. Här kan du på lördagarna botanisera bland grönsaksstånden som omgärdar den vackra saluhallen eller besöka den berömda zigenarmarknaden.

San Clemente är en församling i kommunen Loulé och med 17,358 invånare år 2011. Fastigheten ligger öster om Loulé.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

São Clemente, Loulé
Centrala Algarve

Pris:
675 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
259 m2
Tomtarea:
4770 m2
Ref.nr
CCRP1389V

Dela

Till toppen