Vacker klassisk 1 1/2-plansvilla i Quintastil med pool

Vacker klassisk 1 1/2-plansvilla i Quintastil med pool belägen nära Santa Bárbara de Nexe och Loulé. Man går in i denna riktigt vackra fastighet genom en stor automatisk träport som leder upp till carporten för 4 bilar, de stora parkeringsområdena och de underbara frodiga trädgårdarna. Huvudbyggnaden ligger på vänster sida och annexen på höger sida. Man känner redan utanför villan hur privat, fredlig, charmig men elegant och bekväm den här villan är. Fastigheten har också ett sommarkök med grillplats, flera täckta och öppna terrasser och avkopplande områden, en 10 m x 5 m pool med saltvatten, 20 solcellspaneler för elproduktion, värmepump för golvvärme, solpaneler för varmt vatten, elnät och kommunalt vatten till villan och även en borrad brunn för trädgården och poolvattnet, fantastiska dubbel isolerglas med träramar och med interna fönsterluckor, trätak med värmeisolering, videofon, larmsystem, flera förrådsområden, en fantastisk frukt- och grönsaksodling, automatisk bevattning, och trädgårdsskjul. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 4 till 7 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 49 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen: Två olika entréhallar, ett rymligt men likväl mysigt vardagsrum med öppen spis och altandörrar som leder ut till de täckta terrasserna, intilliggande matsal, fullt utrustat kök med kök, tvättstuga, garderob och två badrum med inbyggda garderober .

På övre våningen finns ett mycket stort sovrum med eget badrum, många inbyggda garderober, ett kontor som lätt kan omformas till ytterligare boende och ett litet sovrum eller som ett andra kontor.

Annexet består av två sovrum, ett badrum, ett andra badrum, ett vardagsrum och matsal, ett pentry och en tvättstuga. Det finns också en täckt terrass med underbar utsikt mot trädgården och koi karpsdammen.

Den andra annexet kan användas som förråd, spelrum, kontor eller verkstad.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla med annex
Byggnadsår
2003
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker klassisk 1 1/2-plansvilla i Quintastil med pool belägen nära Santa Bárbara de Nexe och Loulé. Man går in i denna riktigt vackra fastighet genom en stor automatisk träport som leder upp till carporten för 4 bilar, de stora parkeringsområdena och de underbara frodiga trädgårdarna. Huvudbyggnaden ligger på vänster sida och annexen på höger sida. Man känner redan utanför villan hur privat, fredlig, charmig men elegant och bekväm den här villan är. Fastigheten har också ett sommarkök med grillplats, flera täckta och öppna terrasser och avkopplande områden, en 10 m x 5 m pool med saltvatten, 20 solcellspaneler för elproduktion, värmepump för golvvärme, solpaneler för varmt vatten, elnät och kommunalt vatten till villan och även en borrad brunn för trädgården och poolvattnet, fantastiska dubbel isolerglas med träramar och med interna fönsterluckor, trätak med värmeisolering, videofon, larmsystem, flera förrådsområden, en fantastisk frukt- och grönsaksodling, automatisk bevattning, och trädgårdsskjul.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3720 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass, samt tennisbana
Tomtbeskrivning
Stror pool på terrassen. Tennisbana på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Santa Bárbara de Nexe är en socken i portugisiska kommunen Faro i Centrala Algarve. Den fastboende befolkningen var år 2011 var 4 116 invånare. Nelägen bara några få kilometer från Loulé.
Kommunikation
Loulé: 7 km.
Faro flygplats: 11 km.
Närservice
All service med restauranger, affärer, stormarknader, banker m.m. finns i Loulé.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Santa Bárbara de Nexe
Centrala Algarve

Pris:
990 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
200 m2
Biarea:
49 m2
Tomtarea:
3720 m2
Ref.nr
CCRP1386V

Dela

Till toppen