Portugisisk Quinta med all modern komfort och pool i Boliqueime

Portugisisk Quinta med all modern komfort och stor pool i Boliqueime, endast 5 minuter med bil från Vilamoura. Helt renoverad, där alla typiska och ursprungliga detaljer behållits. Omgiven av olika terrasser, pergola, trädgård och pool. Denna Quinta erbjuder fyra sovrum, tre av dem ensuite, ett elegant vardagsrum med öppen spis, ett mysigt bibliotek, en formell matsal och ett utmärkt traditionellt kök. Quintan har också ett tillhörande intilliggande land som kan anläggas, vilket ger en större trädgård om så önskas. Perfekt för er som vill njuta av en typisk portugisisk egendom, charmig och fredlig, men ändå nära alla bekvämligheter, golf och stränder. En sällsynt och unik egendom. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
190 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Denna Quinta erbjuder fyra sovrum, tre av dem ensuite, ett elegant vardagsrum med öppen spis, ett mysigt bibliotek, en formell matsal och ett utmärkt traditionellt kök.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Portugisisk Quinta med all modern komfort och stor pool i Boliqueime, endast 5 minuter med bil från Vilamoura. Helt renoverad, där alla typiska och ursprungliga detaljer behållits. Omgiven av olika terrasser, pergola, trädgård och pool. Denna Quinta erbjuder fyra sovrum, tre av dem ensuite, ett elegant vardagsrum med öppen spis, ett mysigt bibliotek, en formell matsal och ett utmärkt traditionellt kök. Quintan har också ett tillhörande intilliggande land som kan anläggas, vilket ger en större trädgård om så önskas. Perfekt för er som vill njuta av en typisk portugisisk egendom, charmig och fredlig, men ändå nära alla bekvämligheter, golf och stränder. En sällsynt och unik egendom.

Övriga byggnader

Garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2525 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Stor pool med solterrass på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Boliqueime är en portugisisk liten stad som ligger i Loulé kommun, i Algarve. Befolkningen var år 2011 4 973 invånare. Aníbal Cavaco Silva, som valdes till Portugals president år 2006, föddes i denna by år 1939. Belägen i Centrala Algarve, 20 km från Faro flygplats är det en välbevarad liten by 5 minuter från den typiska byn Loulé och kuststäderna Vilamoura och Albufeira. Boliqueime är den vackra lilla staden endast 20 minuters bilresa från Faro internationella flygplats och 10 minuter från gyllene sandstränder och flertalet världsberömda golfbanor. Här är det lilla torget runt kyrkan hjärtat i staden och samlingsplatsen för stadens innevånare med dess små caféer och restauranger. Handelsstaden Loulé är ca 10 minuters bilresa bort där du på lördagarna kan botanisera bland grönsaksstånden som omgärdar den vackra saluhallen eller besöka den berömda zigenarmarknaden.
Kommunikation
5 minuter med bil till centrum av Boliqueime, 15 minuter till Loulé stad. Avståndet till marinan i Vilamoura, till stränderna och golfbanorna är endast 10 km. Resan till Faro International Airport tar cirka 35 minuter.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Boliqueime.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Boliqueime
Centrala Algarve

Pris:
595 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
190 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
2525 m2
Ref.nr
CCRP1383V

Dela

Till toppen