Vacker klassisk 2-plansvilla med pool och egen tennisbana

Vacker klassisk 2-plansvilla med pool och egen tennisbana belägen i São Sebastião nära Loulé, med fantastisk utsikt över landskapet och havet. Belägen på en höjd med fantastisk havsutsikt och med avskilt läge, som erbjuder total integritet med lummig uppväxt trädgård. Villan har 5 sovrum, tre av dem med egna badrum, ett fullt utrustat kök, vardagsrum med högt i tak och direkt tillgång till trädgården och poolområdet. Utomhus med en matplats, med en stor terrass med grill och trädgård. Poolen är uppvärmd med saltvatten, bestående av solterrass med sommarkök och poolhus och en tennisbana. Trädgården har ett helt datoriserat bevattningssystem, varmvatten med solenergi och reservkraft, Trädgården består av flertalet olika fruktträd. Villan är utrustad med ett larmsystem och elektriska grindar in till fastigheten. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
235 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Villan har 5 sovrum, tre av dem med egna badrum, ett fullt utrustat kök, vardagsrum med högt i tak och direkt tillgång till trädgården och poolområdet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker klassisk 2-plansvilla med pool och egen tennisbana belägen i São Sebastião nära Loulé, med fantastisk utsikt över landskapet och havet. Belägen på en höjd med fantastisk havsutsikt och med avskilt läge, som erbjuder total integritet med lummig uppväxt trädgård. Villan har 5 sovrum, tre av dem med egna badrum, ett fullt utrustat kök, vardagsrum med högt i tak och direkt tillgång till trädgården och poolområdet. Utomhus med en matplats, med en stor terrass med grill och trädgård. Poolen är uppvärmd med saltvatten, bestående av solterrass med sommarkök och poolhus och en tennisbana. Trädgården har ett helt datoriserat bevattningssystem, varmvatten med solenergi och reservkraft, Trädgården består av flertalet olika fruktträd. Villan är utrustad med ett larmsystem och elektriska grindar in till fastigheten.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 878 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass, samt tennisbana

Tomtbeskrivning
Stor pool på terrassen. Tennisbana på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Loulé är den vackra handelsstaden med endast 20 minuters bilresa från Faro internationella flygplats och 10 minuter från gyllene sandstränder och flertalet världsberömda golfbanor. Här kan du på lördagarna botanisera bland grönsaksstånden som omgärdar den vackra saluhallen eller besöka den berömda zigenarmarknaden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

São Sebastião, Loulé
Centrala Algarve

Pris:
895 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
235 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
2 878 m2
Ref.nr
CCRP1361V

Dela

Till toppen