Magnifik modern villa med total integritet, havsutsikt och stor pool

Magnifik modern villa med total integritet, fantastisk havsutsikt och stor pool med solterrass. Endast ca. 5 minuter med bil till Vilamoura med golf och marina, 10 minuter till Loulé och 20 minuter till flygplatsen. Vackra interiörer, högklassig finish och detaljer, samt med en magnifik utsikt över havet och naturen. Villan består av 3 ensuite sovrum, på övre våningen med härliga terrasser. På bottenvåningen entré, badrum, rymligt vardagsrum med matsal och ett stort mysigt kök med separat tvättavdelning. Dessutom på bottenvåningen utanför finns ett rymligt område med grill, pool och trädgård. I källaren finns ett dubbelgarage och ett stort förråd, samt källarutrymme. Sensationellt lågt pris. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
230 m2 + 115 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av 3 ensuite sovrum, på övre våningen med härliga terrasser. På bottenvåningen entré, badrum, rymligt vardagsrum med matsal och ett stort mysigt kök med separat tvättavdelning. Dessutom på bottenvåningen utanför finns et rymligt område med grill, pool och trädgård. I källaren finns ett dubbelgarage och ett stort förråd, samt källarutrymme.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Magnifik modern villa med total integritet, fantastisk havsutsikt och stor pool med solterrass. Endast ca. 5 minuter med bil till Vilamoura med golf och marina, 10 minuter till Loulé och 20 minuter till flygplatsen. Vackra interiörer, högklassig finish och detaljer, samt med en magnifik utsikt över havet och naturen.
Villan består av 3 ensuite sovrum, på övre våningen med härliga terrasser.
På bottenvåningen entré, badrum, rymligt vardagsrum med matsal och ett stort mysigt kök med separat tvättavdelning. Dessutom på bottenvåningen utanför finns ett rymligt område med grill, pool och trädgård. I källaren finns ett dubbelgarage och ett stort förråd, samt källarutrymme. Sensationellt lågt pris.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 820 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Stor infintypool med solterrass på tomten. Förinstallerat för värme i poolen.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Boliqueime är en portugisisk liten stad som ligger i Loulé kommun, i Algarve. Befolkningen var år 2011 4 973 invånare. Aníbal Cavaco Silva, som valdes till Portugals president år 2006, föddes i denna by år 1939. Belägen i Centrala Algarve, 20 km från Faro flygplats är det en välbevarad liten by 5 minuter från den typiska byn Loulé och kuststäderna Vilamoura och Albufeira. Boliqueime är den vackra lilla staden endast 20 minuters bilresa från Faro internationella flygplats och 10 minuter från gyllene sandstränder och flertalet världsberömda golfbanor. Här är det lilla torget runt kyrkan hjärtat i staden och samlingsplatsen för stadens innevånare med dess små caféer och restauranger. Handelsstaden Loulé är ca 10 minuters bilresa bort där du på lördagarna kan botanisera bland grönsaksstånden som omgärdar den vackra saluhallen eller besöka den berömda zigenarmarknaden.
Kommunikation
5 minuter med bil till centrum av Boliqueime, 15 minuter till Loulé stad. Avståndet till marinan i Vilamoura, till stränderna och golfbanorna är endast 10 km. Resan till Faro International Airport tar cirka 35 minuter.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Boliqueime.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Boliqueime
Centrala Algarve

Pris:
749 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
230 m2
Biarea:
115 m2
Tomtarea:
820 m2
Ref.nr
CCPRP957V

Dela

Till toppen