3-rumslägenhet i utmärkt skick till salu i Vilamoura

3-rumslägenhet i utmärkt skick till salu i Vilamoura. Lägenhet bestående av hall, kombinerat vardagsrum/matsal, kök, 2 sovrum och 2 badrum. 2 balkonger. 1 parkeringsplats. 1 förråd. I området finns en gemensam trädgård med inom/utomhus pool, Lekplats och dagis. Nära till Supermarket och shoppingcenter. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
2 av 4, hiss finns
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Byggnad

Byggnadstyp
Uppvärmning
El
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Ägarlägenhet

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
360 000 EUR
Boarea:
130 m2
Ref.nr
CPB180094

Dela

Till toppen