Stor boskapsranch med pool i Boliqueime

Stor boskapsranch med pool i Boliqueime säljes möblerad. Ranchen består av 6 lägenheter. Varje lägenhet består av vardagsrum med öppen spis. Alla lägenheter har parkering och har en terrass med tillgång till poolen och grillplats. Gården ligger i ett lugnt område med panoramautsikt över havet. Cirka 10 minuter från Vilamoura och Quarteira. Utmärkt chans att starta någon sorts verksamhet, typ B&B. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 7 sovrum
Boarea
727 m2
Rumsbeskrivning
1-plansvilla (ranch) bestående av flera vardagsrum, 7 sovrum, flera kök, samt 6 badrum.
Kök
Flera fullt utrustade kök.
Badrum
Sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Stor boskapsranch med pool i Boliqueime säljes möblerad. Ranchen består av 6 lägenheter. Varje lägenhet består av vardagsrum med öppen spis. Alla lägenheter har parkering och har en terrass med tillgång till poolen och grillplats. Gården ligger i ett lugnt område med panoramautsikt över havet. Cirka 10 minuter från Vilamoura och Quarteira. Utmärkt chans att starta någon sorts verksamhet, typ B&B.

Övriga byggnader

Garage och uthus.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3096 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Trädgård, mark och pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI) på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Boliqueime är en portugisisk liten stad som ligger i Loulé kommun, i Algarve. Befolkningen var år 2011 4 973 invånare. Aníbal Cavaco Silva, som valdes till Portugals president år 2006, föddes i denna by år 1939. Belägen i Centrala Algarve, 20 km från Faro flygplats är det en välbevarad liten by 5 minuter från den typiska byn Loulé och kuststäderna Vilamoura och Albufeira. Boliqueime är den vackra lilla staden endast 20 minuters bilresa från Faro internationella flygplats och 10 minuter från gyllene sandstränder och flertalet världsberömda golfbanor. Här är det lilla torget runt kyrkan hjärtat i staden och samlingsplatsen för stadens innevånare med dess små caféer och restauranger. Handelsstaden Loulé är ca 10 minuters bilresa bort där du på lördagarna kan botanisera bland grönsaksstånden som omgärdar den vackra saluhallen eller besöka den berömda zigenarmarknaden.
Kommunikation
5 minuter med bil till centrum av Boliqueime, 15 minuter till Loulé stad. Avståndet till marinan i Vilamoura, till stränderna och golfbanorna är endast 10 km. Resan till Faro International Airport tar cirka 35 minuter.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Boliqueime.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Boliqueime
Centrala Algarve

Pris:
990 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
727 m2
Tomtarea:
3096 m2
Ref.nr
CPB180116

Dela

Till toppen