Exklusiv villa som vetter mot Pinhal Golf och marinan 500 m bort

Exklusiv villa som vetter mot Pinhal Golf i Vilamoura. Denna villa har en total boarea om ca 480 m2 på en tomt om 1 500 m2. Stor pool och lummig trädgård. Villan har en stor lobby och de två våningarna i detta hus har marmorgolv, inklusive garagegolvet. Den rymliga loungen har direkt tillgång till en stor terrass och trädgård med pool och grillplats, fullt utrustat kök. Sovrummen är rymliga med garderober och balkonger. Badrummen har naturligt ljus. Luftkonditionering i sovrum och vardagsrum, tvåglas isolerglasfönster och aluminium fönsterkarmar. Med ett rymligt garage. Belägen ca 500 meter från marinan i Vilamoura och nära till restauranger, snabbköp, apotek, vårdcentral m.m. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea + Biarea
480 m2 + 46 m2
Rumsbeskrivning
Denna villa består av entré, lobby, rymligt vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, lounge, arbetsrum, fem sovrum, sex badrum och nedre terrass, samt terrass i trädgården och vid poolen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exklusiv villa som vetter mot Pinhal Golf i Vilamoura. Denna villa har en total boarea om ca 480 m2 på en tomt om 1 500 m2. Stor pool och lummig trädgård. Villan har en stor lobby och de två våningarna i detta hus har marmorgolv, inklusive garagegolvet. Den rymliga loungen har direkt tillgång till en stor terrass och trädgård med pool och grillplats, fullt utrustat kök. Sovrummen är rymliga med garderober och balkonger. Badrummen har naturligt ljus. Luftkonditionering i sovrum och vardagsrum, tvåglas isolerglasfönster och aluminium fönsterkarmar. Med ett rymligt garage. Belägen ca 500 meter från marinan i Vilamoura och nära till restauranger, snabbköp, apotek, vårdcentral m.m.

Övriga byggnader

Vidbyggt garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1500 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Stor pool på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
1 250 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
480 m2
Biarea:
46 m2
Tomtarea:
1500 m2
Ref.nr
C03090078

Dela

Till toppen