Luxuös 3-rumslägenhet i Vilamoura Marina

Luxuös 3-rumslägenhet i Vilamoura Marina med enastående utsikt över marinan och hamnpromenaden med alla dess restauranger och butiker. Bättre än så här kan man inte bo. Gemensam pool i området och nära till Falesiastranden. Lägenheten består av hall, vardagsrum, 2 sovrum, kök samt 2 badrum. Stor härlig terrass. 2 parkeringsplatser hör till lägenheten. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea + Biarea
115 m2 + 65 m2
Rumsbeskrivning
Lägenhet bestående av hall, vardagsrum, 2 sovrum, kök samt 2 badrum. Stor terrass,
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 6, hiss finns
Allmänt
Luxuös 3-rumslägenhet i Vilamoura Marina med enastående utsikt över marinan och hamnpromenaden med alla dess restauranger och butiker. Bättre än så här kan man inte bo. Gemensam pool i området och nära till Falesiastranden. Lägenheten består av hall, vardagsrum, 2 sovrum, kök samt 2 badrum. Stor härlig terrass. 2 parkeringsplatser hör till lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus
Byggnadsår
1996
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI) på förfrågan.
Samfällighetsavgift på förfrågan.

Gemensam pool på området.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
1 250 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
115 m2
Biarea:
65 m2
Ref.nr
CPB180065

Dela

Till toppen