Charmig 2-plansvilla med pool bekvämt belägen i Vale do Lobo

Charmig 2-plansvilla med pool bekvämt belägen, inom gångavstånd från den prestigefyllda stranden i Vale do Lobo, golfbanan; butiker och torg med alla sina restauranger och barer. Vale do Lobo anses vara en lyxresort, där det finns flera världsklassfaciliteter som "The Tennis Academy", spa och fitness, golfbanor och en fantastisk och omfattande strand vid Atlantkusten. Ca.15 km från Faro internationella flygplats. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
148.24 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plansvilla bestående av. Entré och hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, fyra sovrum, fem badrum, övre och nedre terrasser, samt solterrass vid poolen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmig 2-plansvilla med pool bekvämt belägen, inom gångavstånd från den prestigefyllda stranden i Vale do Lobo, golfbanan; butiker och torg med alla sina restauranger och barer. Vale do Lobo anses vara en lyxresort, där det finns flera världsklassfaciliteter som "The Tennis Academy", spa och fitness, golfbanor och en fantastisk och omfattande strand vid Atlantkusten. Ca.15 km från Faro internationella flygplats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 594 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Pool med solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Vale do Lobo är en resort som ligger i regionen Algarve i södra Portugal. Anläggningen har även två golfbanor, "Royal" och "The Ocean" och var värd för "Portuguese Open" åren 2002 och 2003. Vale do Lobo är den första resorten av de tre hörnen i det som idag kallas Algarves Gyllene triangel. Vale do Lobo var bland de första resorten som byggdes i Portugal i början på 60-talet.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Vale do Lobo
Centrala Algarve

Pris:
1 300 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
148.24 m2
Tomtarea:
594 m2
Ref.nr
CPB170152

Dela

Till toppen