Välskött hästgård vid São Clemente i Loulé med stort ridcenter

Välskött hästgård vid São Clemente i Loulé med en muromgärdad tomt om 1,3 hektar. Vägen upp till gården är med "Calçada Portuguesa", den typiska vita gatustenen. Fastigheten består av en mangårdsbyggnad i rustik herrgårdsstil och en hästträningsskola med fasta bänkar med kapacitet för 600 personer. Det finns ett huvudstall med 12 hästboxar, 12 förvaringsskåp, med automatiska vattentankar. I stallet finns 2 ytterligare stora hästboxar med totalt 7 tävlingsbås, sadelkammare och ett rum för hästselar. Anläggningen inkluderar också en täckt ridskola om 30 m x 15 m och ett galleri för ca. 80 personer och en huvudarena om 65 m x 45 m. Det finns flera paddockar och en av dem har skjul. Kontakta oss för att köpa hästgård i Centrala Algarve. Vi har även ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
186 m2 + 800 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plans mangårdsbyggnad bestående av: Entré, hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med matplats, fyra sovrum, tre badrum och förrådsutrymme, samt tvättstuga. Täckt terrass vid huset och öppna terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex och stallbyggnad
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Välskött hästgård vid São Clemente i Loulé med en muromgärdad tomt om 1,3 hektar. Vägen upp till gården är med "Calçada Portuguesa", den typiska vita gatustenen. Fastigheten består av en mangårdsbyggnad i rustik herrgårdsstil och en hästträningsskola med fasta bänkar med kapacitet för 600 personer. Det finns ett huvudstall med 12 hästboxar, 12 förvaringsskåp, med automatiska vattentankar. I stallet finns 2 ytterligare stora hästboxar med totalt 7 tävlingsbås, sadelkammare och ett rum för hästselar. Anläggningen inkluderar också en täckt ridskola om 30 m x 15 m och ett galleri för ca. 80 personer och en huvudarena om 65 m x 45 m. Det finns flera paddockar och en av dem har skjul.

Övriga byggnader

Hästträningskola, huvudstall och huvudarena.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 13614 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Flertalet paddockar och ängar.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Loulé är den vackra handelsstaden med endast 20 minuters bilresa från Faro internationella flygplats och 10 minuter från gyllene sandstränder och flertalet världsberömda golfbanor. Här kan du på lördagarna botanisera bland grönsaksstånden som omgärdar den vackra saluhallen eller besöka den berömda zigenarmarknaden.

San Clemente är en församling i kommunen Loulé och med 17,358 invånare år 2011. Fastigheten ligger öster om Loulé.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Gård/Jordbr/Skog

São Clemente, Loulé
Centrala Algarve

Pris:
806 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
186 m2
Biarea:
800 m2
Sovrum:
4
Tomtarea:
13614 m2
Ref.nr
C1CS00120

Dela

Till toppen