Lyxigt 2 sovrums Royal Golf radhus i Vale do Lobos

Detta 2 sovrums Royal Golf radhus bjuder på traditionell arkitektur med moderna linjer. Från entrén kommer man in i en öppen planlösning, vardagsrum och matsal, med altandörrar som leder ut till terrassen med grill och pool, med angränsande fullt utrustat kök med altandörrar. Trappor leder upp till andra våningen med en master svit som erbjuder walk in garderob, eget badrum och egen terrass. Det finns en ytterligare gästsvit med duschrum. Till bottenvåningen finns ett rymligt multifunktionsrum för ytterligare gästboende, ett tvättstuga och gästtoalett. Fastigheten erbjuder också ett garage med parkering för bil. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
232.68 m2
Rumsbeskrivning
Välplanera townhouse i 2 plan bestående av: Entré, hall, vardagsrum och matsal, två sovrum, kök, tre badrum och förrådsutrymme. Terrass samt pool.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Detta 2 sovrums Royal Golf radhus bjuder på traditionell arkitektur med moderna linjer. Från entrén kommer man in i en öppen planlösning, vardagsrum och matsal, med altandörrar som leder ut till terrassen med grill och pool, med angränsande fullt utrustat kök med altandörrar. Trappor leder upp till andra våningen med en master svit som erbjuder walk in garderob, eget badrum och egen terrass. Det finns en ytterligare gästsvit med duschrum. Till bottenvåningen finns ett rymligt multifunktionsrum för ytterligare gästboende, ett tvättstuga och gästtoalett. Fastigheten erbjuder också ett garage med parkering för bil.

Övriga byggnader

Med garage i källarplan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 150 m2
Typ: Byggnadsyta och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vale do Lobo är en resort som ligger i regionen Algarve i södra Portugal. Anläggningen har även två golfbanor, "Royal" och "The Ocean" och var värd för "Portuguese Open" åren 2002 och 2003. Vale do Lobo är den första resorten av de tre hörnen i det som idag kallas Algarves Gyllene triangel. Vale do Lobo var bland de första resorten som byggdes i Portugal i början på 60-talet.
Kommunikation
Faro flygplats: 18 km.
Almancil: 5,5 km.
Närservice
Vale do Lobo har ett eget litet affärscentrum med butiker och restauranger. Huvudorten Almancil har ett stort utbud av affärer, restauranger och barer, samt annan service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Radhus

Vale do Lobo
Centrala Algarve

Pris:
1 090 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
232.68 m2
Tomtarea:
150 m2
Ref.nr
C1CS00214

Dela

Till toppen