Smakfull och pittoresk poolvilla i Vale do Lobo

Denna smakfulla och pittoreska villa har vacker utsikt över landskapet och golfbanan i ett lugnt område i orten. På bottenvåningen finns ett fullt utrustat och modernt kök som leder ut mot en öppen planlösning. Ett stort och ljust vardagsrum som är lämpligt för sommar och vinter, tack vare luftkonditionering för att hålla rummet svalt och öppen spis för att skapa en varm atmosfär på vintern. På denna våning finns också ett sovrum med eget pentry och badrum och en användbar garderob. På övre plan finns ytterligare två smakfullt inredda sovrum, ett badrum och utgång till en stor terrass. Utanför finns ett rymligt terrassområde med utekök och grill och en privat pool. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
194.1 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 1 1/2-plansvilla besående av: Entré, hall, vardagsrum och matsal, tre sovrum, fullt utrustat kök, samt två badrum. Terrass med grill och pool.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Denna smakfulla och pittoreska villa har vacker utsikt över landskapet och goflbanan i ett lugnt område i orten. På bottenvåningen finns ett fullt utrustat och modernt kök som leder ut mot en öppen planlösning. Ett stort och ljust vardagsrum som är lämpligt för sommar och vinter, tack vare luftkonditionering för att hålla rummet svalt och öppen spis för att skapa en varm atmosfär på vintern. På denna våning finns också ett sovrum med eget pentry och badrum och en användbar garderob. På plan finns ytterligare två smakfullt inredda sovrum, ett badrum och tillgång till en stor terrass. Utanför finns ett rymligt terrassområde med utekök och grill och en privat pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 305 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Välskött fastighet och trädgård med pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vale do Lobo är en resort som ligger i regionen Algarve i södra Portugal. Anläggningen har även två golfbanor, "Royal" och "The Ocean" och var värd för "Portuguese Open" åren 2002 och 2003. Vale do Lobo är den första resorten av de tre hörnen i det som idag kallas Algarves Gyllene triangel. Vale do Lobo var bland de första resorten som byggdes i Portugal i början på 60-talet.
Kommunikation
Faro flygplats: 18 km.
Almancil: 5,5 km.
Närservice
Vale do Lobo har ett eget litet affärscentrum med butiker och restauranger. Huvudorten Almancil har ett stort utbud av affärer, restauranger och barer, samt annan service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Vale do Lobo
Centrala Algarve

Pris:
695 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
194.1 m2
Tomtarea:
305 m2
Ref.nr
C1LS00338

Dela

Till toppen