Nya området Gardens Vilamoura en 3-rumslägenhet om 105,92 m2

Nya området Gardens i Vilamoura som alla talar om kommer erbjuda fullt utrustade mycket rymliga 2- och 3-rumslägenheter med stora terrasser till överkomliga priser och stå klart under år 2018. Här en 3-rumslägenhet om hela 105,92 m2 med två terrasser om totalt 22,66 m2. Gardens fas 1 innehåller endast 56 lägenheter, med rymliga terrasser som har utsikt över golfbanorna eller utsikt över vackert anlagda trädgårdar och vackra pooler. Gardens ligger i Vilamoura, nära Victoria Golf Course och Anantara Vilamoura Algarve Resort. Det bara är fem minuters bilresa ner till centrum av Vilamoura med marinan och stränder. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
105.92 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet med högsta kvalitet i material och bra planerad bestående av: Entré, hall, vardagsrum och matsal med öppen planlösning mot köket som är fullt utrustat och modernt inrett med bl.a. Silestone köksbänkskivor, två sovrum, två badrum, ett separat WC och två terrass om 6,18 m2 och 16,48 m2.

Med tillhörande källarförråd om 2.30 m2 och garageplats om 12,50 m2 under byggnaden.

Hör med oss om lediga lägenheter, pris och placering.
Kök
Fullt utrustade modernt inredda kök med Silestone köksbänkar och hushållsmaskiner.
Badrum
Två helkaklade badrum.
WC
Ett separat WC.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1/2/3 av 4, hiss finns
Allmänt
Nya området Gardens i Vilamoura som alla talar om kommer erbjuda fullt utrustade mycket rymliga 2- och 3-rumslägenheter med stora terrasser till överkomliga priser och stå klart under år 2018. Här en 3-rumslägenhet om hela 105,92 m2 med två terrasser om totalt 22,66 m2. Gardens fas 1 innehåller endast 56 lägenheter, med rymliga terrasser som har utsikt över golfbanorna eller utsikt över vackert anlagda trädgårdar och vackra pooler. Gardens ligger i Vilamoura, nära Victoria Golf Course och Anantara Vilamoura Algarve Resort. Det bara är fem minuters bilresa ner till centrum av Vilamoura med marinan och stränder.

Hör med oss om lediga lägenheter, pris och placering.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2018
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
K2

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): Ännju ej fastställd.
Samfällighetsavgift: Ännu ej fastställd.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda resort områden i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.

Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
5 000 m ner till marinan i Vilamoura.
7 000 m ner till Falésiastranden.
400 m till Victoria Golf Course och Campo de Golfe.
Närservice
200 m till restauranger.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Gardens Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
253 800 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
105.92 m2
Ref.nr
CCHPGVAK2

Dela

Till toppen