Elegant nyare byggd (år 2010) 3-rumslägenhet som säljs möblerad

Elegant nyare byggd (år 2010) 3-rumslägenhet som säljs möblerad med stor terrass och med söderläge. Lägenheten består av entré, vardagsrum med fullt utrustat kök, två sovrum, badrum, grill, förråd och garageplats. Beläget i ett privat residens nära centrum av Olhos de Água och all service, snabbköp, restauranger och Pine Cliffs golfbana. Endast 10 minuters promenad till stranden Barranco das Belharucas. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Olhos de Água i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Olhos de Água, Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
68.2 m2
Rumsbeskrivning
Möblerad 3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum och matsal, kök, två sovrum, ett badrum och en stor terrass med söderläge. Det ingår även en garageplats med förråd och gemensam pool.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Elegant nyare byggd (år 2010) 3-rumslägenhet som säljs möblerad med stor terrass och med söderläge. Lägenheten består av entré, vardagsrum med fullt utrustat kök, två sovrum, badrum, grill, förråd och garageplats. Beläget i ett privat residens nära centrum av Olhos de Água och all service, snabbköp, restauranger och Pine Cliffs golfbana. Endast 10 minuters promenad till stranden Barranco das Belharucas.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: ca. 600 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Olhos de Água är en härlig portugisisk fiskeby som ligger i hjärtat av centrala Algarve och är det idealiska resmålet för besökare som önskar en lugn och avslappnad semester. Den lilla staden ligger på en kust av små sandiga vikar, där fiskebåtar fortfarande sugs upp på sanden och gamla fiskare tenderar sina nät i hytter som ligger vid stranden.

Liksom med hela Algarve har det varit en stor turistutveckling, men Olhos de Água har lyckats behålla sin personliga och välkomnande atmosfär, varför så många turister återkommer årligen och även bosätter sig här. Ett strålande väder och en sällskaplig atmosfär är kännetecken för Olhos de Água.

Den vackra stranden Praia da Falésia, med sina gyllene sand, klart vatten och särpräglade klippor, anses vara en av de finaste stränderna i centrala Algarve. Det varierade utbudet av restauranger i Olhos de Água, som täcker alla internationella rätter, smaker och stilar, vilket är utmärkt valuta för pengarna, särskilt i jämförelse med de stora orterna i närheten.

Lätt tillgång till alla faciliteter och tjänster i den livliga och hektiska grannorten Albufeira utan att faktiskt vara i den. Det är svårt att förstå att den fredliga atmosfären i Olhos de água ligger mindre än 4 km från barerna och klubbarna i "The Strip" i Albufeira. Albufeira har också omfattande shopping, med flera stormarknader och det stora köpcentret i Algarve.
Kommunikation
1 200 m till stranden vid Barranco das Belharucas.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Olhos de Água
Centrala Algarve

Pris:
255 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
68.2 m2
Ref.nr
CCHNMA273

Dela

Till toppen