Lyxparhus i Quarteira med pool och utsikt över golfbanan

Lyxparhus i Quarteira med pool och utsikt över golfbanan. Vackert parhus utöver det vanliga med härlig pool och garage. Boytan om 241 m2 är fördelad på ett vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, fyra sovrum med badrum och balkonger utanför sovrummen. Förutom terrassen vid vardagsrummet finns också en trevlig takterrass med härlig utsikt. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
241 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Boytan om 241 m2 är fördelad på ett vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, fyra sovrum med badrum och balkonger utanför sovrummen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan med källarplan
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Lyxparhus i Quarteira med pool och utsikt över golfbanan. Vackert parhus utöver det vanliga med härlig pool och garage. Boytan om 241 m2 är fördelad på ett vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, fyra sovrum med badrum och balkonger utanför sovrummen. Förutom terrassen vid vardagsrummet finns också en trevlig takterrass med härlig utsikt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområden i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, våtmarker, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.

Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Radhus

Vila Sol
Centrala Algarve

Pris:
517 500 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
241 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
C03160081

Dela

Till toppen