Stor och magnifik villa med pool, beläget i utkanten av Loulé

Stor och magnifik villa med pool, belägen i utkanten av Loulé. Villan ligger i ett underbart område på en tomt om 2 500 m². Boarean är på 300 m², ett stort vardagsrum med öppen spis, komplett kök med 30 m², fyra sovrum med badrum och kontor. I källaren hittar vi ett garage för 4 bilar, vinkällare, tvättstuga, badrum, allrum med bar och flera lagerlokaler. Fin finish med marmorgolv och trägolv i sovrum och trappor. Vidare ingår solpaneler, luftkonditionering, uppvärmd pool och en trädgård med automatisk bevattning och fruktträd. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
300 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Boarean är på 300 m², ett stort vardagsrum med öppen spis, komplett kök med 30 m², fyra sovrum med badrum och kontor. I källaren hittar vi ett garage för 4 bilar, vinkällare, tvättstuga, badrum, allrum med bar och flera lagerlokaler
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus med källare
Byggnadsår
1990
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Stor och magnifik villa med pool, belägen i utkanten av Loulé. Villan ligger i ett underbart område på en tomt om 2 500 m². Boarean är på 300 m², ett stort vardagsrum med öppen spis, komplett kök med 30 m², fyra sovrum med badrum och kontor. I källaren hittar vi ett garage för 4 bilar, vinkällare, tvättstuga, badrum, allrum med bar och flera lagerlokaler. Fin finish med marmorgolv och trägolv i sovrum och trappor. Vidare ingår solpaneler, luftkonditionering, uppvärmd pool och en trädgård med automatisk bevattning och fruktträd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2500 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Loulé är den vackra handelsstaden med endast 20 minuters bilresa från Faro internationella flygplats och 10 minuter från gyllene sandstränder och flertalet världsberömda golfbanor. Här kan du på lördagarna botanisera bland grönsaksstånden som omgärdar den vackra saluhallen eller besöka den berömda zigenarmarknaden.

San Clemente är en församling i kommunen Loulé och med 17,358 invånare år 2011. Fastigheten ligger öster om Loulé.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

São Clemente, Loulé
Centrala Algarve

Pris:
680 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
300 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
2500 m2
Ref.nr
CCPISC196

Dela

Till toppen