Pittoresk och vacker villa nära centrum och marinan i Vilamoura

Pittoresk och vacker villa nära centrum och marinan i Vilamoura. Pittoresk och vacker villa belägen i omtyckt område med bara några minuters bilfärd från centrum och marinan i Vilamoura. Denna fina och rymliga villa på 195m2 med inspiration av arabiskt arkitektur, är inredd med stort vardagsrum med utgång till balkongen, ett modernt kök med öppen planlösning, fyra sovrum alla med eget badrum samt ett rymligt förråd i källaren, lämpligt för vinförvaring. Tomten är på 725 m2 och de yttre områdena är mycket trevliga, med en fantastisk grill, trädgård med gräsmatta, terrass och pool. En härlig plats för att ta emot vänner och göra fantastiska sommarfester. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
195 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av ett stort vardagsrum med utgång till balkongen, ett modernt kök med öppen planlösning, fyra sovrum alla med eget badrum samt ett rymligt förråd i källaren, lämpligt för vinförvaring.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Pittoresk och vacker villa nära centrum och marinan i Vilamoura.
Pittoresk och vacker villa belägen i omtyckt område med bara några minuters bilfärd från centrum och marinan i Vilamoura. Denna fina och rymliga villa på 195m2 med inspiraration av arabiskt arkitektur, är inredd med stort vardagsrum med utgång till balkongen, ett modernt kök med öppen planlösning, fyra sovrum alla med eget badrum samt ett rymligt förråd i källaren, lämpligt för vinförvaring. Tomten är på 725 m2 och de yttre områdena är mycket trevliga, med en fantastisk grill, trädgård med gräsmatta, terrass och pool. En härlig plats för att ta emot vänner och göra fantastiska sommarfester.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 725 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
1 100 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
195 m2
Tomtarea:
725 m2
Ref.nr
CCPISC295

Dela

Till toppen