Fenomenal villa med fyra sovrum i Patroves nära havet

Fenomenal villa med fyra sovrum (varav tre är med egna badrum), hög kvalitet på byggmaterial. Villan är belägen på mycket lugnt område i Patroves, som är en av de bästa platserna i Albufeira, cirka 10 minuter från stranden och centrum. Bostaden består av vardagsrum, kök, fyra sovrum och fyra badrum. Uppvuxen trädgård, pool med saltvatten, samt solterrass varifrån man kan njuta av den vackra omgivningen. I källarplanet finns garage med plats för tre bilar och kontor. Kontakta oss för att köpa hus i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
266 m2
Rumsbeskrivning
Bostaden består av vardagsrum, kök, fyra sovrum och fyra badrum. I källarplanet finns garage med plats för tre bilar och kontor.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med garage
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fenomenal villa med fyra sovrum (varav tre är med egna badrum), hög kvalitet på byggmaterial. Villan är belägen på mycket lugnt område i Patroves, som är en av de bästa platserna i Albufeira, cirka 10 minuter från stranden och centrum. Bostaden består av vardagsrum, kök, fyra sovrum och fyra badrum.
Uppvuxen trädgård, pool med saltvatten, samt solterrass varifrån man kan njuta av den vackra omgivningen. I källarplanet finns garage med plats för tre bilar och kontor.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 730 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool på tomten med solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Först och främst är Albufeira känd för sina stränder, för de oräkneliga nyanserna och färgtonerna av Albufeiras stenar och klippor vid kusten. Detta är en plats där människor lever i semestertakt, sola under dagen och efter solnedgången för att njuta av restauranger, barer och diskotek. Bara några få km inåt landet förändras allt detta till en grön landsbygd beströdd med mandel-, fikon- och apelsinträdslundar och tallskog.

Albufeira var tidigare en viktig fiskehamn och är idag en av de mest eftertraktade orterna i Centrala Algarve. För alla som söker en idyllisk miljö att tillbringa sin semester och fritid på, särskilt under sommaren. Albufeira anses av många som huvudstaden för turismen i Portugal. Albufeira har anor många hundra år tillbaka i tiden, och det finns även skäl att tro att det har varit bebott redan under förhistoriska tider. Romarna kallade Albufeira för "Baltum" och år senare kom den arabiska belägringen och de bytte namn till "Al-Buhera", som betyder "slott i havet" och som så småningom blev till Albufeira.

Araberna höll sin dominans i århundraden, medan andra byar i regionen Algarve var ockuperade av kristna. Araberna byggde stora murar och genomförde ett antal kommersiella aktiviteter med norra Afrika, som var den främsta orsaken till den massiva utvecklingen i odlingsteknik, nya kulturer, arkitektur och språkliga influenser i området.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Patroves, Albufeira
Centrala Algarve

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
266 m2
Tomtarea:
730 m2
Ref.nr
CCHNMV413

Dela

Till toppen