2-plansvilla med pool nära Albufeira centrum

2-plansvilla, vardagsrum med öppen spis, utrustat kök, hall med förråd och toalett, två sovrum (varav en är en-suite), badrum, garage och pool. Beläget i ett lugnt område med grönområden och flera andra anläggningar och på bara 5 minuter når man till Albufeira centrum och stranden. Unik investering som permanent bostad eller fritisboende. Anlagd och uppvuxen trädgård, pool samt solterrass.. Kontakta oss för att köpa hus i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
153.56 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av vardagsrum med öppen spis, utrustat kök, hall med förråd och toalett, två sovrum (varav en är en-suite), badrum, garage och pool. Beläget i ett lugnt område med grönområde.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med garage
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla, vardagsrum med öppen spis, utrustat kök, hall med förråd och toalett, två sovrum (varav en är en-suite), badrum, garage och pool. Beläget i ett lugnt område med grönområden och flera andra anläggningar och på bara 5 minuter når man till Albufeira centrum och stranden. Unik investering som permanent bostad eller fritisboende. Anlagd och uppvuxen trädgård, pool samt solterrass..

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 845.5 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool på tomten med solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: 100 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Först och främst är Albufeira känd för sina stränder, för de oräkneliga nyanserna och färgtonerna av Albufeiras stenar och klippor vid kusten. Detta är en plats där människor lever i semestertakt, sola under dagen och efter solnedgången för att njuta av restauranger, barer och diskotek. Bara några få km inåt landet förändras allt detta till en grön landsbygd beströdd med mandel-, fikon- och apelsinträdslundar och tallskog.

Albufeira var tidigare en viktig fiskehamn och är idag en av de mest eftertraktade orterna i Centrala Algarve. För alla som söker en idyllisk miljö att tillbringa sin semester och fritid på, särskilt under sommaren. Albufeira anses av många som huvudstaden för turismen i Portugal. Albufeira har anor många hundra år tillbaka i tiden, och det finns även skäl att tro att det har varit bebott redan under förhistoriska tider. Romarna kallade Albufeira för "Baltum" och år senare kom den arabiska belägringen och de bytte namn till "Al-Buhera", som betyder "slott i havet" och som så småningom blev till Albufeira.

Araberna höll sin dominans i århundraden, medan andra byar i regionen Algarve var ockuperade av kristna. Araberna byggde stora murar och genomförde ett antal kommersiella aktiviteter med norra Afrika, som var den främsta orsaken till den massiva utvecklingen i odlingsteknik, nya kulturer, arkitektur och språkliga influenser i området.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Alpouvar, Albufeira
Centrala Algarve

Pris:
495 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
153.56 m2
Tomtarea:
845.5 m2
Ref.nr
CCHNMV208

Dela

Till toppen