Nyare byggd modern villa med pool på 1:a raden mot marinan

Nyare byggd (2004) modern villa med pool på 1:a raden mot marinan i Albufeira och direkt utsikt mot marinan. Villan består av entré, hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, fyra sovrum, varav Master bedroom har eget badrum, totalt tre badrum, spelrum i källaren och garage med direkt access från marinan. Villan är utrustad med centralvärme och luftkonditionering. Med privat pool och stor solterrass. Unikt tillfälle till ett överkomligt pris. Kontakta oss för att köpa hus i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
267 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av entré, hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, fyra sovrum, varav Master bedroom har eget badrum, totalt tre badrum, spelrum i källaren och garage med direkt access från marinan.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Byggnadsår
2004
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nyare byggd (2004) modern villa med pool på 1:a raden mot marinan i Albufeira och direkt utsikt mot marinan. Villan består av entré, hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, fyra sovrum, varav Master bedroom har eget badrum, totalt tre badrum, spelrum i källaren och garage med direkt access från marinan. Villan är utrustad med centralvärme och luftkonditionering. Med privat pool och stor solterrass. Unikt tillfälle till ett överkomligt pris.

Övriga byggnader

Med garage i källarplan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 435 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool på tomten med solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Marina de Albufeira, Albufeira
Centrala Algarve

Pris:
600 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
267 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
435 m2
Ref.nr
CCHNMV420

Dela

Till toppen