Charmig stor renoverad Quinta med pool till salu i Boliqueime

Charmig stor renoverad Quinta med pool till salu i Boliqueime. Exklusivt - Denna hundraåriga Quinta kombinerar charm och autenticitet. . Byggd på en 1000 m2 muromgärdad tomt. En underbar havsutsikt och en jacuzzi på terrassen. 10m x 5m pool. Fem minuter från Boliqueime och Vilamoura. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
13 rum varav 7 sovrum
Boarea:
327 m2
Rumsbeskrivning
Quinta bestående av hall, ett stort vardagsrum plus ett lite mindre vardagsrum, två matsalar, stort kök, sju sovrum och fem badrum, alla renoverade. Fullt utrustad sommarterrass med grill. Trädgård med pool och jacuzzi. Förråd och garage.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans Quinta
Byggnadsår
1910
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 013 m2
Typ:
Trädgård med pool

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Boliqueime är en portugisisk liten stad som ligger i Loulé kommun, i Algarve. Befolkningen var år 2011 4 973 invånare. Aníbal Cavaco Silva, som valdes till Portugals president år 2006, föddes i denna by år 1939. Belägen i Centrala Algarve, 20 km från Faro flygplats är det en välbevarad liten by 5 minuter från den typiska byn Loulé och kuststäderna Vilamoura och Albufeira. Boliqueime är den vackra lilla staden endast 20 minuters bilresa från Faro internationella flygplats och 10 minuter från gyllene sandstränder och flertalet världsberömda golfbanor. Här är det lilla torget runt kyrkan hjärtat i staden och samlingsplatsen för stadens innevånare med dess små caféer och restauranger. Handelsstaden Loulé är ca 10 minuters bilresa bort där du på lördagarna kan botanisera bland grönsaksstånden som omgärdar den vackra saluhallen eller besöka den berömda zigenarmarknaden.
Kommunikation
5 minuter med bil till centrum av Boliqueime, 15 minuter till Loulé stad. Avståndet till marinan i Vilamoura, till stränderna och golfbanorna är endast 10 km. Resan till Faro International Airport tar cirka 35 minuter.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Boliqueime.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Boliqueime
Centrala Algarve

Pris:
795 000 EUR
Antal rum:
13
Boarea:
327 m2
Tomtarea:
1 013 m2
Ref.nr
CPVBOL104

Dela

Till toppen