Rymlig 3-rumslägenhet med stor terrass till salu i Quarteira

Rymlig 3-rumslägenhet med stor terrass till salu i Quarteira. Belägen på väg in mot Quarteira precis före Pingo Doce snabbköp. Med stor terrass att kunna äta ute på och att kunna sola på. Fantastisk lägenhet för er som vill bo i ett lugnt och grönt område. Belägen i ett slutet område med magnifik utsikt över landskapet. Hiss och gemensam pool, samt gemensam takterrass. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet bestående av entréhall, vardagsrum, och matsal, matplats separat kök med mindre terrass. två sovrum och två badrum, samt lång och bred terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 2, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
1992
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Komunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Quarteira ligger bara 26 km från Faro flygplats och är hem till ca. 25 000 fastboende invånare. Quarteira, som en gång var en liten fiskeby som så många andra orter längs kusten, har en historia som går tillbaka till romartiden. Sedan 1960-talet har Quarteira bara vuxit och vuxit och blev stad år 1999 och är idag en av de största turistorterna i Algarve.Trots den enorma utvecklingen genom åren, där höga lägenhetsblock kommit till vid den gamla delen av staden, har Quarteira många lojala fritidsboende och utländska besökare som återkommer år efter år och är även populär hos portugiser.En av Quarteira största tillgångar är den vackert palmkantade strandpromenaden som löper parallellt med den långa sandstranden. Strandpromenaden som heter Avenida Infante Sagres och kallas lokalt för "Marginal" är en idealisk plats att gå längs med för avkopplande promenader och erbjuder ett varierat utbud av kaféer och barer. Quarteira erbjuder ett stort utbud av restauranger där tyngdpunkten ligger på färsk fisk och skaldjur. Alldeles intill Quarteira ligger den berömda semesterorten och marinan Vilamoura. Om du gillar promenera kan du ta en promenad längs stranden från Quarteira till Vilamoura. Det tar bara några minuter. Quarteira och Vilmoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 21 km.
Närservice
Strandpromenaden är unik i Algarve, cirka 2 kilometer lång med ett utbud av affärer, restauranger och kaféer och slutar vid fiskmarknaden, där man kan köpa fisk som fångades bara några timmar innan.

All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Quarteira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Quarteira
Centrala Algarve

Pris:
320 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
100 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CPB210145

Dela

Till toppen