Nyproducerade 2-plansvillor med pool i Olhos de Água.

Nyproducerade 2-plansvillor med pool i Olhos de Água. Denna villa levereras 'nyckelfärdig', med dubbla glasrutor, reversibel luftkonditionering, utvändig isolering i 'Capoto' på 6 cm, elektriska fönsterjalusier, solpaneler för sanitetsvatten, inhägnad trädgård, elektrisk grind. Trädgården är anlagd och utrustad med automatisk bevattning. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea:
260 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla bestående av hall, vardagsrum med matplats, kök, fyra sovrum, tre badrum. Balkong och terrasser. Trädgård med pool. Garage med plats för två bilar.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 847 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Olhos de Água är en gammal härlig portugisisk fiskeby som ligger i hjärtat av centrala Algarve och är det idealiska resmålet för besökare som önskar en lugn och avslappnad semester. Den lilla staden ligger på en kust av små sandiga vikar, där fiskebåtar fortfarande sugs upp på sanden och gamla fiskare tenderar sina nät i hytter som ligger vid stranden.

Liksom med hela Algarve har det varit en stor turistutveckling, men Olhos de Água har lyckats behålla sin personliga och välkomnande atmosfär, varför så många turister återkommer årligen och även bosätter sig här. Ett strålande väder och en sällskaplig atmosfär är kännetecken för Olhos de Água.

Den vackra stranden Praia da Falésia, med sina gyllene sand, klart vatten och särpräglade klippor, anses vara en av de finaste stränderna i centrala Algarve. Det varierade utbudet av restauranger i Olhos de Água, som täcker alla internationella rätter, smaker och stilar, vilket är utmärkt valuta för pengarna, särskilt i jämförelse med de stora orterna i närheten.

Lätt tillgång till alla faciliteter och tjänster i den livliga och hektiska grannorten Albufeira utan att faktiskt vara i den. Det är svårt att förstå att den fredliga atmosfären i Olhos de água ligger mindre än 4 km från barerna och klubbarna i "The Strip" i Albufeira. Albufeira har också omfattande shopping, med flera stormarknader och det stora köpcentret i Algarve.
Närservice
Olhos de Água har all aservice, restauranger, barer, kaféer, affärer och flera snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Olhos de Água
Centrala Algarve

Pris:
849 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
260 m2
Tomtarea:
847 m2
Ref.nr
CPVABF103

Dela

Till toppen