Trevligt radhus i utmärkt skick till salu i Olhos de Água

Trevligt radhus i utmärkt skick till salu i Olhos de Água. Optimalt läge mellan Vilamoura och Albufeira, 5 minuter från golfbanor och stränder och nära all service och bekvämligheter. Gemensam pool och trädgård på området. Garage med plats för tre bilar. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
125 m2
Rumsbeskrivning
Radhus i 2-plan bestående av: hall, vardagsrum med matplats, kök, tre sovrum, tre badrum. Terrasser i markplan och på ovanvåningen.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Garage med plats för tre bilar.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Olhos de Água är en gammal härlig portugisisk fiskeby som ligger i hjärtat av centrala Algarve och är det idealiska resmålet för besökare som önskar en lugn och avslappnad semester. Den lilla staden ligger på en kust av små sandiga vikar, där fiskebåtar fortfarande sugs upp på sanden och gamla fiskare tenderar sina nät i hytter som ligger vid stranden.

Liksom med hela Algarve har det varit en stor turistutveckling, men Olhos de Água har lyckats behålla sin personliga och välkomnande atmosfär, varför så många turister återkommer årligen och även bosätter sig här. Ett strålande väder och en sällskaplig atmosfär är kännetecken för Olhos de Água.

Den vackra stranden Praia da Falésia, med sina gyllene sand, klart vatten och särpräglade klippor, anses vara en av de finaste stränderna i centrala Algarve. Det varierade utbudet av restauranger i Olhos de Água, som täcker alla internationella rätter, smaker och stilar, vilket är utmärkt valuta för pengarna, särskilt i jämförelse med de stora orterna i närheten.

Lätt tillgång till alla faciliteter och tjänster i den livliga och hektiska grannorten Albufeira utan att faktiskt vara i den. Det är svårt att förstå att den fredliga atmosfären i Olhos de água ligger mindre än 4 km från barerna och klubbarna i "The Strip" i Albufeira. Albufeira har också omfattande shopping, med flera stormarknader och det stora köpcentret i Algarve.
Närservice
Olhos de Água har all aservice, restauranger, barer, kaféer, affärer och flera snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Olhos de Água
Centrala Algarve

Pris:
320 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
125 m2
Ref.nr
CPVABF303

Dela

Till toppen