Exklusiv villa i centrum av Vilamoura, med inomhus & utomhuspool

Exklusiv villa i centrum av Vilamoura, med inomhus pool och utomhuspool, 4 sovrumsviter, 6 badrum, ett stort vardagsrum med öppen spis, matsal, kök, med finish och högkvalitativ utrustning. Villan har en uppvärmd utomhuspool, uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, turkiskt bad, trädgård och grillplats med utsikt över tystnaden. Villan är byggd år 2013 och utrustad med avancerad teknik, med hemautomatisering och övervakningssystem. Nära Falésiastranden och Vailamoura marina. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 till 5 sovrum
Boarea:
212 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla i 2 plan och källarplan bestående av entré, hall, vardagsrum, matsal, lounge, fullt utrustat kök, fyra sovrum och sex badrum, inomhuspool med relaxavdelning, nedre och övre terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exklusiv villa i centrum av Vilamoura, med inomhus pool och utomhuspool, 4 sovrumsviter, 6 badrum, ett stort vardagsrum med öppen spis, matsal, kök, med finish och högkvalitativ utrustning. Villan har en uppvärmd utomhuspool, uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, turkiskt bad, trädgård och grillplats med utsikt över tystnaden. Villan är byggd år 2013 och utrustad med avancerad teknik, med hemautomatisering och övervakningssystem. Nära Falésiastranden och Vailamoura marina.

Övriga byggnader

Garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 435 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Tomtbeskrivning
Pool och vacker trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
2 950 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
212 m2
Tomtarea:
435 m2
Ref.nr
CPB180287

Dela

Till toppen