Charmig poolvilla i centrala Vilamoura 5 minuter till marinan

Charmig poolvilla i centrala Vilamoura, 5 minuter från marinan, omgiven av golfbanor. Villan är i utmärkt skick med bland annat fullt utrustat Bosch-kök. Villan består av hall, vardagsrum, matsal, 3 sovrum, kök samt 3 badrum. 2 parkeringar tillhör villan. Underbar saltvattenpool med vattenfall. Nära till service och restauranger. Falesiastranden endast 10 minuters promenad. 25 min till Faros internationella flygplats. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
275 m2
Rumsbeskrivning
Villa bestående av hall, vardagsrum, matsal, fullt utrudstat kök, 3 sovrum och 3 badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmig poolvilla i centrala Vilamoura, 5 minuter från marinan, omgiven av golfbanor. Villan är i utmärkt skick med bland annat fullt utrustat Bosch-kök. Villan består av hall, vardagsrum, matsal, 3 sovrum, kök samt 3 badrum. 2 parkeringar tillhör villan. Underbar saltvattenpool med vattenfall. Nära till service och restauranger. Falesiastranden endast 10 minuters promenad. 25 min till Faros internationella flygplats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 030 m2
Typ:
Trädgård, mark & pool med terrass

Tomtbeskrivning
Trädgård, mark samt pool
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI) på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
1 200 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
275 m2
Tomtarea:
1 030 m2
Ref.nr
C1CS00183

Dela

Till toppen