2-plansvilla till salu i Vilamoura

2-plansvilla till salu i Vilamoura. Villan är belägen nära en av Vilamouras finaste golfbanor. Villan är byggd i 2-plan och har gott om utrymme. På området finns det en gemensam pool och trädgård. Kontakta oss om du vill köpa hus i centrala Algarve. Vi har ett stort utbud lediga av hus och lägenheter i centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea
149 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av hall, vardagsrum, matsal, kontor, stort allrum, fullt utrustat kök, 4 sovrum, 4 badrum. Balkonger och terrasser. Gemensam trädgård med pool. Carport.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
595 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
149 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CPB200179

Dela

Till toppen