Helrenoverat radhus i ett praktiskt plan i Albufeira

Helrenoverat radhus i ett praktiskt plan i Albufeira. Renoverad exteriör och interiör med hög kvalitet vad gäller konstruktion och använda material. Huset består av 3 sovrum, två av dem med egna badrum, 3 toaletter, fullt utrustat kök i öppet utrymme med ett stort och ljust vardagsrum och matsal, integrerat garage och en rymlig uteplats med marksten och med grillplats. Muromgärdad tomt som behöver anläggas. Belägen i ett lugnt område, utan grannar ovanpå. Huset är beläget i ett centralt område, nära den vackra stranden i Oura och alla bekvämligheter och service som Albufeira erbjuder. Utmärkt köp till överkomligt pris och med garanterad hög lönsamhet på uthyrningen. Kontakta oss för att köpa hus i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
69 m2
Rumsbeskrivning
Vålplanerad

Byggnad

Byggnadstyp
1-plans radhus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Helrenoverat hus exteriör och interiör. Med integrerat garage i huset.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 23 484 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning
Muromgärdad tomt som behöver anläggas och med stor terrass med lagd marksten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Albufeira

Pris:
290 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
69 m2
Tomtarea:
23 484 m2
Ref.nr
CPB190178

Dela

Till toppen