Underbar villa med 3 sovrum, pool, trädgård och fantastisk panoramautsikt över landskapet. Belägen i Bensafrim, Lagos, i ett tyst och lugnt område, omgivet av natur erbjuder denna fastighet en känsla av lugn och ro. Känn dig avslappnad i detta hus som kan bli ditt!

Boendet är uppdelat i 2 våningar. Bottenvåning: 3 sovrum, 2 badrum, 1 köksutrymme/pentry med tvättställ och förråd och 1 stort vardagsrum med Salamander och tillgång till poolområdet.

På övervåningen finns 1 fullt utrustat kök, 1 badrum och ett stort vardagsrum/matrum med öppen spis och med utgång till den stora terrassen där du kan njuta av den fantastiska panoramautsikten.

Utanför finns en pool av generösa dimensioner, grillplats och en vacker trädgård som omger fastigheten.

Area: 169 m2. Tomtyta: 4 733 m2. Garage. Beläget bara 5 min från Lagos och dess vackra stränder.

En möjlighet för den som värdesätter ett tyst och privat läge kombinerat med snabb tillgång till alla nödvändiga bekvämligheter.

Boka ditt besök nu! Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
159 m2
Rumsbeskrivning

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4733 m2
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Lagos

Pris:
435 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
159 m2
Tomtarea:
4733 m2
Ref.nr
PH07037

Dela

Till toppen