Villa med pool till salu i Albufeira

Villa i Albufeira med fantastisk utsikt över havet och marinan. Utmärkt läge, med en vacker pool och terrass i ett lugnt bostadsområde i Albufeira. Nära till centrum och alla bekvämligheter. Huset ligger i ett högt område i Albufeira, och erbjuder enastående panoramautsikt: - Havsutsikt - Framifrån av Albufeiras småbåtshamn - Vidsträckt utsikt över dalen väster om Albufeira. - Utsikt över magnifika solnedgångar - Nattvy över småbåtshamnen med sina upplysta kajer och utsikt över den vidsträckta dalen med hundratals ljuspunkter från husen utspridda längs den. Husets läge ger enkel åtkomst: - PT 125 som korsar hela Algarve, - A22 som också korsar Algarve och ansluter den till Andalusien på mindre än en timme, - A2 som förbinder Algarve med Lissabon och resten av landet. Ca. 20 minuters bilresa till Vilamoura och ca. 5 minuter till flera vackra stränder. Kontakta oss för att köpa hus i Albufeira i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Albufeira och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
161 m2
Rumsbeskrivning
1-planvilla med källare / garage bestående av: 4 sovrum, 2 en-suite, med totalt 3 badrum, vardagsrummet/matsalen är ansluten till ett fullt utrustat kök som är öppet mot matsalen, luftkonditionering, centralvärme, uppvärmd pool med elektrisk täckning och utrustad med motström, solpaneler och pansarglas.
Stor uteplats som inkluderar en stor 14 m pool. Poolen har ett elektriskt lock, motströms simutrustning och värmeutrustning, bestående av värmepump och solpaneler. Huset är utrustat med två garage för tre bilar, en hiss från garageplanet till själva villan.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Helrenoverat hus exteriör och interiör. Med integrerat garage i huset.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 397 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Albufeira

Pris:
890 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
161 m2
Tomtarea:
397 m2
Ref.nr
CPB220057

Dela

Till toppen