Fin 3-rumslägenhet till salu i Albufeira

Fin 3-rumslägenhet till salu i Albufeira. Byggd år 2017. Denna 104 m2 lägenhet ligger på andra våningen, i en mindre byggnad med endast 12 lägenheter och med en takpool, fem minuter från Albufeiras centrum. Det finns två sovrum, två badrum och tre terrasser. Underjordisk parkering. Lägenheten är mycket välplanerad och i utmärkt skick, luftkonditionering, elektriska fönsterluckor, videoingång, solpaneler, gott om förvaring. Kontakta oss om ni önskar köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud lägenheter, hus och tomter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
104 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum. Tre terrasser. Förråd och garage. Gemensam pool och terrass på taket.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 4, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2017
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Albufeira

Pris:
360 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
104 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CPAABF104

Dela

Till toppen