Poolvilla i 2-plan till salu i Albufeira

Poolvilla i 2-plan till salu i Albufeira. Fristående villa med fyra sovrum med ett fristående annex med ett sovrum i ett lugnt område endast 500 m från centrum av Albufeira.. Poolen renoverades 2015 och hela fastigheten presenteras i utmärkt skick. I söderläge och fullt av ljus har fastigheten ett enormt vardagsrum, delvis öppet mot köket, fem sovrum varav tre är sviter med ett på bottenvåningen och ett hemmabiorum. Utanför finns det många terrasser på olika nivåer runt poolen och en grillplats. Vändbar luftkonditionering, pelletskamin, gasbrasa, solpaneler för varmvatten, gott om parkeringsplatser. Byggd 2003. Kontakta oss om ni önskar köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud hus, lägenheter, och tomter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
282 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 2-plans villa bestående av hall, vardagsrum, fullt utrustat kök med matplats, fem sovrum, tre badrum. Balkonger. Terrasser och pool. Förråd och garage. Gästlägenhet med ett rum, badrum och pentry.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
2003
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Pool renoverad 2015.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 513 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Albufeira

Pris:
790 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
282 m2
Tomtarea:
513 m2
Ref.nr
CPVABF102

Dela

Till toppen