Lyxig stor villa med pool och havsutsikt till salu i Monchique-området

Lyxig stor villa med pool och havsutsikt till salu i Monchique-området. Imponerande lyxhus i kolonialstil som ligger på en sydsluttning i Serra de Monchique, med utsikt över havet. Byggd i granit/sten och andra naturmaterial är villan perfekt i balans med sin omgivning. Den har rymliga rum och en ljus interiör, tack vare de många fönstren och dörrar som leder dig ut till utomhusområdet och poolen med stora terrasser. Villan totalrenoverades och moderniserades är 2017. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 6 sovrum
Boarea:
560 m2
Rumsbeskrivning
Villa i 2-plan bestående av hall, vardagsrum, matsal, bibliotek, gym, musikrum, vinkällare, sommarkök med BBQ, kök, sex sovrum, sex badrum. Förråd och garage. Terrasser och balkonger. Trädgård med pool.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Totalrenoverat 2017

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 7 700 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Monchique är en marknadsstad uppe i Serra de Monchique, som är ett tjock skogsområde som skiljer Algarve från Alentejo. Monchique erbjuder spektakulär utsikt och är helt annorlunda än Algarves kust. Husen i Monchique är i typisk Algarvestil med sina putsade vita väggar och band av färg runt fönstren och dörrarna,men deras "saia" (kjol) skorstenar är helt unika och annorlunda från kustområdena på Algarve.Centrum av Monchique kännetecknas av massor av smala kullerstensgator som korsar uppför backen med utspridda kaféer och restauranger. Det centrala torget har attraktivt asfalterat område med bänkar, träd och en härlig vattenfunktion, inklusive ett exempel på ett moriskt vattenhjul. Monchique är en mycket lugn ort och avslappnad, vilket är idealiskt för er som söker lugn och en vacker utsikt.
Kommunikation
Faro flygplats: 86 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Monchique

Pris:
1 150 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
560 m2
Tomtarea:
7 700 m2
Ref.nr
CPB210195

Dela

Till toppen