Fin stor 4-rumslägenhet med stor terrass till salu i Albufeira

Fin stor 4-rumslägenhet med stor terrass till salu i Albufeira. Nyligen byggd i modern stil och med utmärkt solexponering. En lägenhet med lyxiga ytor, med ett förstklassigt läge, Tillhörande två garage med garageportar i garaget under byggnaden. Lägenhet fullt utrustad med kvalitetsmaterial, omgiven av alla affärer och service, 5 km från stranden. Njut av denna underbara och ljusa lägenhet, av solen och stränderna i Algarve. Kontakta oss om ni önskar köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud lägenheter, hus och tomter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
150 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 4-rumslägenhet bestående av entréhall, stort vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med matplats, tre sovrum, två badrum och stor terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 4, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2018
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Albufeira

Pris:
397 500 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
150 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CPB210148

Dela

Till toppen