Townhouse med 4 sovrum och gemensam pool till salu i Albufeira

Townhouse med 4 sovrum och gemensam pool till salu i Albufeira. Ett fantastiskt hus i 3 plan i en gate community med pool. På bottenvåningen finns en lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum, ett öppet kök med egen ingång. På första våningen finns ett stort vardagsrum om 38 m2 med matsal som vetter mot en vacker solig terrass med grill, ett stort fullt utrustat kök med terrass och ett badrum. På översta våningen 2 vackra sovrum med egna badrum och terrasser. Bara 2 km från stranden och nära till alla bekvämligheter. Kontakta oss om ni önskar köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud hus, tomter och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
116 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen finns en lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum, ett öppet kök med egen ingång. På första våningen finns ett stort vardagsrum om 38 m2 med matsal som vetter mot en vacker solig terrass med grill, ett stort fullt utrustat kök med terrass och ett badrum. På översta våningen 2 vackra sovrum med egna badrum och terrasser.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Trädgård med pool

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
650 Euro/år.
Samfällighetsavgift
960 Euro/år.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Albufeira

Pris:
369 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
116 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CPVABF305

Dela

Till toppen