5-rums etagelägenhet med takterrass och havsutsikt till salu i Sé, Faro

5-rums etagelägenhet med takterrass och havsutsikt till salu i Sé, Faro. Fantastisk lägenhet med fem rum, varav fyra sovrum med två sviter på översta våningen i en högkvalitativt byggnad byggd år 2018. Lägenheten är om147 m2 på översta våningen och med 90 m2 takterrass. Lägenheten erbjuder 180 graders utsikt över staden Faro och Ria Formosa, samt havet. Lägenhet är mycket ljus tack vare sitt läge i väster. Energiklass A. Stort garage för två bilar under byggnaden. Låga månadsavgift, endast 90 Euro/månad. Byggnaden ligger ifrån flygstråket vid Faro flygplats, så inget direkt flygbuller, men likväl endast 10 minuter med bil från flygplatsen. Nära Forum Algarve, alla bekvämligheter och Faro Marina. Lägenheten är som ny och erbjuder ett fantastiskt läge och en enorm uteplats med perfekt integritet. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea:
147 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, ett rymligt vardagsrum om 40m2 som vetter mot en terrass med grill. Det öppna köket är mycket välutrustat och kan isoleras från vardagsrummet med skjutdörrar. Takterrassen om 90 m2 är lyxigt inredd med en bioklimatisk pergola, trädäck, tre personers utomhusjacuzzi, designmöbler, sommarkök, grill, allt för att dra nytta av det varma Algarvieklimatet och med spektakulära solnedgångar från takterrassen. Den gemensamma poolen nås direkt från takterrassen. Mycket välutrustad: hiss, videotelefon, parkettgolv i hela lägenhete , reversibel luftkonditionering, moderna material, italiensk dusch och rikligt med förvaring. Hela fyra sovrum och tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
5 av 5, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2018
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
522 Euro/år.
Samfällighetsavgift
1 080 Euro/år.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sé är en stadsdel i Faro och var tidigare en kommun (Freguesia) i det portugisiska distriktet Faro. Obildad till en del av Faros centrum. Några av stadens viktigaste monument finns här, inklusive den berömda katedralen Sé, som innehåller det välkända orgeln.

Med den territoriella reformen den 29 september 2013 har kommunerna Faro (Sé) och Faro (São Pedro) gått samman för att bilda den nya kommunen União das Freguesias de Faro (Sé e São Pedro).
Närservice
All service, restauranger och affärer finns i Sé.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Sé, Faro

Pris:
499 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
147 m2
Antal sovrum:
4
Ref.nr
CPAFAO301

Dela

Till toppen