Luxuöst Townhouse med pool till salu i Albufeira

Luxuöst Townhouse med pool till salu i Albufeira. Ett hus med mycket hög kvalitetsfinish, pool, grill, trädgård och garage. Njut av en fantastisk villa i centrum av Albufeira, med snabb tillgång till småbåtshamnen, stränderna, handel och shopping. Kontakta oss om ni önskar köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud hus, tomter och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
231 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymligt Townhouse i 2-plan bestående av hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum, tre badrum. Terrass och trädgård med pool. Förråd och garage.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Trädgård med pool

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albufeira är en stad och en kommun i Faro i Algarveregionen, i sydligaste Portugal. Det är ett populärt huvudturistmål, på grund av dess kustnära läge. Kommunens befolkning år 2011 var runt 40 000 invånare. Det är 250 kilometer till Lissabon, till Lagos 30 kilometer västerut och Faro 45 kilometer sydöst om Albufeira. Under sommaren och under nyårsfirandet expanderar Albufeira till cirka 300 000 invånare, på grund av hotell och anläggningar i distriktet, som omfattar marina anläggningar, golfbanor, restauranger och barer. Albufeira's Gamla sta'n är populärt med kullerstensgator som kantas av restauranger, barer, kaféer och butiker. Det livliga nattlivet i São João, Albufeira Marina och sist, men inte minst, de vackra sandstränderna. Extra fördel är den korta distansen till flygplatsen i Faro.
Kommunikation
Faro flygplats: 36 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Albufeira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Albufeira

Pris:
595 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
231 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CPB200158

Dela

Till toppen