Mycket trevlig lägenhet rymlig 3:a nära Carré d'Or

Mycket trevlig lägenhet rymlig 3:a nära Carré d'Or helt renoverad om hela 120 m2 med balkong. Belägen på översta våningen av fem våningar. Med källarföråd och parkeringsplats möjligt att hyra. Med luftkonditionering. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Monaco. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Monaco.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
120 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av en hall, ett stort vardagsrum med matsal, ett kök, två sovrum, ett omklädningsrum, två badrum och en gästtoalett, samt balkong. Med källarförråd.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 5, hiss finns
Allmänt
Mycket trevlig lägenhet rymlig 3:a nära Carré d'Or helt renoverad om hela 120 m2 med balkong. Belägen på översta våningen av fem våningar. Med källarföråd och parkeringsplats möjligt att hyra.
Med luftkonditionering.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Området Monte-Carlo i Monaco,som man även kallar det 'The Golden Square Area ". Det är den centrala platsen i Monaco, med kasinot, de kända hotellen " Hotel de Paris, Hermitage, Fairmont" m. fl., samt restaurangerna Café de Paris, Raimpoldi och Louis XV, med den kända franska kocken "Duchasse". Även Monacos största galleria Metropole om 3 våningar med affärer, caféer, restauranger och ett hotell finner man också i detta område av Monaco.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Monte-Carlo
Monte-Carlo, Monaco

Pris:
3 400 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
120 m2
Ref.nr
CMEV00330

Dela

Till toppen