Studio i Monaco-Ville, Gamla sta'n i Monaco - i eftertraktat läge!

Studio i Monaco-Ville, Gamla sta'n i Monaco om 30 m² på 4:e våningen av fyra våningar. I mycket gott skick, med nyare kök, badrum, nyare golv och med mezzanin, sovloft. Är omfattad av lag 1291. Med tillgång till takterrass. Bra pris och mycket eftertraktat läge! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Monaco. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Monaco.

Interiör

Antal rum:
1 rum
Boarea
30 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad studio bestående av: Hall, vardagsrum med mezzanin, kök och ett badrum.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns ej
Allmänt
Studio i Monaco-Ville, Gamla sta'n i Monaco om 30 m² på 4:e våningen av fyra våningar. I mycket gott skick, med nyare kök med frukostbar, badrum, nyare golv och med mezzanin, sovloft. Är omfattad av lag 1291. Med tillgång till takterrass. Bra pris och mycket eftertraktat läge!

Angående lagen 1291 i Monaco innebär att man kan bo i lägenheten men vid uthyrning måste man hyra till lite lägre priser och enbart till dem som är skyddade enligt denna lag, i prioritetsordning:

1) personer med monegaskisk nationalitet

2) personer födda i en familj , med monegaskisk mödrar eller fädrar

3) personer födda i Monaco, bott där sedan födseln, under förutsättning att en av författarna har också har bott i Monaco

4) personer bosatta i Monaco i minst 40 år utan avbrott.

Närområde

Allmänt
Upp på kullen ovanför hamnen kvarteret Monaco-Ville, Gamla sta'n i Monaco, där fursten Albert II har sitt slott och där man även finner regeringen, stadskyrkan där fursten Rainier III (Alberts pappa) och hans fru Princessan Grace ligger begravda. Turiststråket med sina små pittoreska gator, en massa souvenirbutiker, restauranger, det sjöhistoriska museumet samt fängelset i Monaco.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Monaco-Ville
Monaco-Ville, Monaco

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
1
Boarea:
30 m2
Ref.nr
CMEV564MC

Dela

Till toppen